Szerző Téma: 107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o  (Olvasták 25915 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Dátum: 2010. November 29. - 00:39:40 »
ED1
Konfliktustípus: elválasztási, elhatárolódási konfliktus.

Érzelmi tartalom: érintkezés, mellkasi, szívtájéki közelség megszűnése, anyával, családdal való érintkezés megszakadása vagy hiányérzete, elszakadás félelem. Már meg sem ölel, eltávolodik tőlem. Elszakították tőlem a gyermekem, elszakadt tőlem a férjem, hozzátartozóm. Félek, hogy eltávolodik tőlem, testileg, lelkileg. Szeretném ha közelebb kerülne hozzám. Szeretnék vele jóban lenni, közel lenni hozzá. Félek, hogy elhidegül a kapcsolatunk.

Szerv Atlasz lapkód:   5.1.8.   5.1.B.   5.1.C.   5.1.D.


Nagyobb méretben megtekintéshez kattintson a képre.
Figyelem, ez szerzői jogilag védett tartalom.
Idézéshez, szöveg kimásolásához lásd
Az idézés és hivatkozás szabályait
és a Szerv Atlasz impresszumát.
Köszönjük, hogy erről nem feledkezik meg.

(Ha célirányosan, egyszerűen, jogszerűen
utalni, hivatkozni szeretne erre a tartalomra,
kattinson a jobb egérgombbal a hozzászólás
címsorára, "Hivatkozás címének másolása"
és azt illessze be oda, ahol hivatkozni óhajt.)K.A. szakaszban: sorvadás, fekélyesedés, érzéketlenség, időnként (nem fájdalmas) húzódó érzés, feledékenységgel egyidejűleg. Betegség-nevek: tejvezeték fekélyesedés, hosszan tartó konfliktusnál keresztmetszeti és hosszanti „zsugorodás” is történik. Zsugorodásos mellrák, fekélyes mellrák, mellsorvadás.

M.U. szakaszban: helyreállítás, duzzanat, gyulladás és sejtszaporulat, vírusok közreműködésével, a laphám túlérzékenységével. A laphám cső megduzzad, ödémásodik, érzékeny, viszket, fáj, kellemetlen érzetű. A feledékenység a krízisig eltart. Betegség-nevek: tejvezeték gyulladás, ún. intraduktális mellrák, tejvezetékrák, tejvezeték karcinóma. Ha a tejvezeték elzáródik, folyadékfeltorlódás jön létre (intraduktális ciszta), ami a krízis után „felszívódik”.

Az elváltozás biológiai értelme: az egykori bőr felhám vékonyítása, hogy mell, mellkasi tájékon közelebb kerüljünk a távolodó hozzátartozóhoz.

A konfliktus-aktív szakaszban a tejvezeték fekélyesedést szervi tünetekből eleinte nem lehet észre venni, mert
(külső bőr szenzorika) érzéketlenséggel jár. Előbb a laphám cső falának vastagsága, később a tejvezetékek hossza is megrövidül, hosszú ideig tartó konfliktusnál. Idővel a mell felülete is behorpadhat. Ezt hívták régen
zsugorodásos sorvadásnak. A megoldás utáni szakaszban a vezeték begyullad, könnyen elzáródik, és
a szokásos laphám helyreállítást kísérő váladék nem tud elfolyni, hanem felduzzad, feltorlódik a tejvezetékbe
(intraduktális ciszta), valamint a túl sok folyadék átszivárog, beszivárog, bepréselődik a környező szövetekbe, amit a fotóiból régen invazív rákos növekedésnek véltek. Akármilyen rosszindulatúnak nyilvánítunk egy ilyen
gyulladásos helyreállítási folyamatot, a tejvezeték gyulladás akkor is tejvezeték gyulladás, ha súlyosabb.

Hogy melyik oldalra csapódik be a konfliktus és melyik oldalon lesz belőle elváltozás, az egyén neme közvetlenül nem befolyásolja. (El lehet szenvedni ezt a konfliktust férfiként is.) Mégis, a nőies érzelemvilágra (a nőies hormonális állapotra) inkább jellemző ez a konfliktus-érzékenység.

A tejvezeték-mikrokalcifikáció (kalcitos kicsapódás) nem más, mint ártalmatlan (laphám)sebhelyek a tejvezetékben.

Jó tudni: A „mellrák”-elváltozásoknak kb. 80%-a tejvezeték elváltozás, 20% tejmirigy érintettségű - részletek a mezodermánál, 3.1.3. Lásd tejmirigy rák, adenoid mellrák.

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:tejvezeték rák, duktrális mellrák
« Válasz #1 Dátum: 2010. November 29. - 00:39:46 »
Egyéb kapcsolódó kifejezések, szinonimák: ductalis carcinoma, duktális karcinóma, cysta mammae, mellciszta, mamma carcinoma ductus, a tejutakból kiinduló emlőrák, tejvezeték rák, tejvezeték laphámrák, tejvezeték-gyulladás, laphám, tejvezeték, tejcsatorna

Kapcsolódó Biologika TV video:
Mellrák típusok - tejvezeték sorvadás, duktális karcinóma, adenoid tejmirigy daganat


Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #2 Dátum: 2010. November 29. - 00:39:53 »
Az emlődaganatok közül ez az első számú, leggyakoribb elváltozás.

Ha nem beszélünk lábrákról, ha egy mód van rá ne használjuk az általánosító, pontatlan, és megtévesztő (de közkedvelt) mellrák kifejezést. Mellben előfordul még a tejmirigy, a nyirokerek, a kötőszövetek elváltozása, azt is lehetne általánosítva "mellráknak" nevezni.

Az ehhez az elváltozáshoz kapcsolódó konfliktustartalom érdekes módon a női érzelemvilághoz tartozik!

Férfias hormonális állapotban az ember NEM GERJED erre a konfliktusra, ilyenkor nem fontos az ember számára, hogy "keblére szorítson" valakit, nem fél attól, hogy a (szívtájékra, mellkas egészére ill. elülső részére vonatkoztatott), "lelki közelség" megszakad valakivel. A biológiai programozásunk szerint a nő (nőstény) az, aki "hozzátartozik" a férfihez (hímpéldányhoz).

A szerv atlasz kép tanulmányozása után a második fogas kérdés, a kezűség, hormonális állapot, és a nem jelentősége. Mit variálnak ezek és hogyan?

Hát először is. A tejvezetékek reléközpontja a fejünk búbján van, a kéregállomány felső részén, a SZENZORIKUS kéregmezőben, de nem a nemi/birtok zónában! A nem tehát közvetlenül nem befolyásolja a becsapódási sorrendeket, hanem csak és kizárólag a biológiai oldalúság döntő a becsapódás oldalának vonatkozásában. Nincsen becsapódási sorrend, mert a nemi birtok zónán kívül az "anya-gyermek-partner" vonatkozás röviden "személy-vonatkozás" a döntő.

Nem függ tehát a nemtől, hogy melyik oldalon csapódik be a góc, hanem attól függ, hogy anya/gyermek vagy partner vonatkozású a konfliktus. A nem ill. a hormonális állapot úgy jön képbe, hogy a biológiai programozásunk szerint a férfias hormonális állapotban lévő egyén nem gerjed erre a konfliktusra. Ez nem zárja ki viszont hogy férfiként, vagy férfias hormonális állapotban elszenvedjük, mégis az elváltozások súlyossága nem számottevő. 

Megfigyeléseim szerint férfiak is képesek ezt a konfliktust elszenvedni (sőt még tejkibocsátós tejmirigy-daganatot is!) de az elváltozás súlyossága messze alulmarad ahhoz képest, amikor "női ivarfelszereltsége" van valakinek. ("Sokszor épp hogy csak viszketett valami benne...")
Ez azt jelenti, hogy ha hormonálisan nőneműként, de férfi testben szenvedi el a konfliktust az ember, akkor se tud annyira belebillenni a női hormonális állapotba, akkor se tud olyan súlyosságú elváltozást produkálni, mint egy női ivarszervekkel rendelkező egyén.

Annál inkább ügyelni kell erre a hölgyeknek. Még változókor után is. A legsúlyosabb esetekkel én a változókor táján lévő hölgyeknél találkoztam, akik 40-45 évesen beleragadtak egy hosszú ideg megoldatlan vagy rendszeresen visszaeső "közelség-megszakadás-félelmi" konfliktusba, melyet a változókor kapcsolt "kényszeresen" megoldásba. Ezzel az évek alatt összegyülemlett sok kis apró - de megoldatlan - hatalmas konfliktustömeg sajnos kiütötte őket.

Kényszeresen alatt itt azt értem, hogy a hormonális előfeltételek megváltozása (menopauza) miatt a hölgy gyakrabban, és tartósabban volt "inkább férfias" hormonális állapotban, és ez érzéketlenné tette erre a konfliktus tartalomra. Ezért jöttek le a konfliktusról, és nem azért mert változtattak volna, vagy változott volna bármi.

Volt akinek "még időben" levették a mellét, de még be se forrott a sebe, a nagy és viszonylag gyorsan kialakuló nagyobb területen megjelenő (csak) ökölnyi méretű agyi ödéma társult egy elhagyatottsági konfliktus miatti túlödémásodással és így ő ezt nem élte túl. Pedig erőnlétileg, teljes fizikai állapotában viszonylag rendben volt (lásd még vese-gyűjtőcsatorna-szindróma) és semmilyen más jelenség, probléma vagy komplikáció nem indokolta a hirtelen eltávozást.

Nem kell ettől a konfliktustól félni. Így, hogy le van lőve a poén (hogy pontosan melyik érzelem az), nehéz lesz nem észrevenni vagy belefeledkezni.

"Ha nincs miért rettegni, abból nem lesz se biológiai konfliktus, se elváltozás..."
"Ha benne vagy a konfliktusban, és az említésre méltó intenzitású, azt meg tudod mondani, hogy van vagy nincs..."


Fontos megjegyezni azt is, hogy veszélyesebb elváltozások itt csak hosszabb idő alatt alakulnak ki, 6-8-10-12 hónap, vagy még több.
Lásd "A" eset.

Konfliktus lefutás típusok:Lehetséges következmény-konfliktusok és következmény-elváltozásaik, megfigyeléseim szerint ebben a gyakorisági sorrendben:

1. (Enyhe) hátráltatottsági önértékelés letörés - nyirokér, és nyirokcsomó sorvadás (nekrózis) / gyulladásos regenerálódás (nagyobbra). link
2. Támadási, sérülési konfliktus mellkasi tájékon elölről - mellhártya-daganat (pleura-mezotelióma)/ mellhártya-gyulladás, mellkasi folyadékgyülem, link
3. (Súlyosabb) mell vonatkozású önértékelés letörés - bordaoszteolízis (csontsorvadás)/borda-regeneráció (csontsejtszaporulat), link
4. Támadási, sérülési konfliktus mellben - diffúz elterülő irhadaganat - bőrtuberkulózis, "málló bőrrák" = elbontás alatt álló korábbi bőrdaganat. link

Ne feledd, "Ha nincs következmény-konfliktus nincs következmény-elváltozás..."

Üdv, Admin (Az általam bemásolt szöveget Barnai Roberto írta, a képet is ő készítette.)

PBAndi

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 10
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #3 Dátum: 2011. Január 11. - 11:31:32 »
Sziasztok!

Üdvözlet mindenkinek az új fórumon! ;)

Sokan ismerik már a történetemet, akik még nem, azoknak egy kis visszatekintés:
2010 júniusában diagnosztizált tejvezeték rák (jobb mellben 4 cm daganat), megoldási szakaszban (később derült ki, hogy egyszerre 2 konfliktus futott a férjemmel kapcsolatosan). Mivel akkor még nem ismertem a GNM-et elfogadtam az orvosok által ajánlott kemoterápiát, és egyúttal a természetes gyógymódok alkalmazását is elkezdtem.
3 hónap múlva jelentősen csökkent a daganat, illetve a leletek alapján az a vélemény született, hogy a nem körülhatárolható 1,5 cm- en szétszórtan található mikromeszek azt jelentik, hogy már nincs daganat!!!!!!!!!! SZUPER!!!!!
Ennek ellenére teljes mell eltávolítást, de legalább a mirigyállomány eltávolítása javasolt. Ekkor fordítottam hátat az orvosoknak!

Tüneteim a gyógyulási szakaszban: nyilalló fájdalom, gyulladt- vizes- feszülő mell, krízisben láz és bedagadt- fájdalmas nyirokcsomó.

Jelenleg sikeresen kordában tartom a gyulladást a káposztalevél segítségével.
Ami nagyon zavar, hogy az ödémás terület ami fél tenyérnyi volt, most szinte az egész mellemre kiterjed.
Az én fejemben a terjedés gondolata jár.

Kérek mindenkit, hogy közösen fejtsük meg a terjedés okát!

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

Szeretettel: Andi

Rozbi

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 29
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #4 Dátum: 2011. Január 12. - 08:49:19 »
Szia Andi!

A gondolatainkat kordában lehet tartani, de az érzelmeinket nagyon nehéz... A legegyszerűbb, ha a gondolataidat megpróbálod "érzelemmentesíteni". Erre jó az EFT, vagy egyéb technikák, homeos szerek és más terápiák. Az is jó, ha ki tudod beszélni ezeket az érzelmeket. A krizisben gyorsítva újra átéljük a konfliktust, könnyű visszakapcsolni. Próbáld meg szeretgetni a mellszöveteidet, hiszen az is Te vagy.

A NES szerint a tumorkialakulásnál a feltétel, hogy a sejtek kikerülnek a közös kommunikáció alól. (Ezért nem tudja őket az egyébként ép immunrendszer felfedezni) Miután a kommunikáció biofotonokkal történik a sejt egyedül marad és sötétben... Gondold el, milyen érzés lehet... Tehát beindul az egyetlen belé kódolt program, "osztódni". És miután nincs mihez viszonyítsa magát, egyre éretlenebbé válik. Amikor visszakapcsol a "fény", ezek a sejtek az immunrendszer segítségével saját maguk befejezik a működésüket és eltakarításra kerülnek. Ezt éled meg gyulladásként. Az élővilág (az ember is) tökéletes rendszerként dolgozik, pontos információs háttérrel, különben nem maradhatott volna fenn ennyi ideig. A Te dolgod most az, hogy kapaszkodj "a fentiekbe" és szeresd önmagadban a felebarátot ;)!

Sok szerettel Rozbi

PBAndi

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 10
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #5 Dátum: 2011. Január 17. - 21:03:13 »
Kedves Eta!

Köszönöm a segítségedet.
Igen, Kelkáposztát használok, ezt elfelejtettem részletezni. A mai naptól kipróbálom a hideg borogatást. Van egy praktikus, zselés töltetű zacskós megoldás, vagy inkább maradjak a hagyományos módszernél?
Egyébként a fájdalmaim egyre csökkennek, a nyilallások szinte teljesen megszűntek, és jelentkezett egy új gyógyulási tünet. Időnként mindkét mellemben elindul egy "meleg hullám" olyasmi, mint amikor szoptatás előtt megindult a tej termelés.

"Krémmel történő enyhe masszírozás a mellbimbó felé csökkenti a duzzanatot és a fájdalmat. Ezt mindaddig kell folytatni, amíg nem kezd el viszketni a melled. Ekkor már csak krémet  kell használni."
Úgy érted, hogy ha már viszket, akkor nem kell borogatni? Körömvirág krém?

Még egyszer köszönöm!
Ölelés Andi

Sáfri

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #6 Dátum: 2011. Január 18. - 00:46:15 »
Családi okok miatt ki kell törtölnöm a történetemet egy kis időre. Bocsi!

Dr. Herczeg Andrea

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 254
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #7 Dátum: 2011. Január 18. - 11:22:56 »
Kedves Sáfri!
Leírok egy mellgyulladásos esetet,mert a tüneteid inkább erre hasonlítanak most már mintsem rákra: gyógyszertárban éjszakai ügyeletben egy kismama jött, hogy begulladt a melle. Második babáját szoptatta aki 6 hetes volt akkor. Az első babánál semmi problémája nem volt. Kérdeztem milyen tünetei vannak, hogy néz ki a melle. Elmondta, hogy érezhetően a tejvezetékek csomósodnak. Éjszakai ügyeletben, patikában nem sok idő van "esetfeltárásra". Annyit mondtam, hogy a tjvezetékek esetében elválasztási konfliktus okozhat tünetet anya/ gyerek vagy partner vonatkozásban.

---

folytatás..
Akkor elsírta magát, mert megértette mi történik: a nagyobbik kisfia a testvér születése után nagyon ellenséges lett az anyukájval, csak az apukájához ragaszkodik, a testvérét sem fogadja el. Minden alkalommal amikor  kicsit szoptatja azt érzi, hogy ezzel elválasztja magát a nagyobbik gyerektől, már azon is gondolkodott, hogy abbahagyja a szoptatást, mert a nagyobb gyerek nehezen viseli, hogy ő a kicsivel foglalkozik. És akkor még jönnek a mellgyulladás fájdalmai, szóval ez folyamat nagyon megviseli. Amit tenni tudtunk: a gyulladás miatt Schüssler sókból kapott Ferrum Phosphoricum D12-t, a lelki oldal kiegyensúlyozására Bach cseppeket. A folytatást sajnos nem tudom mert hosszabb időre külföldre utaztak családostól.
Bach virágok, és a Schüssler sók nyugodtan használahatók, belső utazásban is tudok segíteni, jó néhányat vezettem már. Andrea

---

Még egy adalék az előző esethez: a kismamának antibiotikumot írtak fel a mellgyulladásra, azzal, hogy emellett szoptathat, mert nem árt a babának. Az volt a kérdése, hogy tényleg nem árt? Az anyatejbe átjut, szinte minden gyógyszer az antibiotikum is, változó mennyiségben. Hat hetes babának honnan tudjuk árt-e vagy nem? A bélflórájának biztosan nem használt volna. Ezért javasoltam inkább a Schüssler sót meg a Bach cseppet.
Andrea

Kitta

 • *
 • Hozzászólások: 1
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #8 Dátum: 2011. Január 21. - 13:06:39 »
Sziasztok!Nekem 4 évvel ezelőtt volt ductális és lobuláris mellrákom a bal mellemben.Akkor levették a cicimet,kemoterápiát és sugárkezelést kaptam Az új medicináról sajnos az utolsó pillanatban akadtam,a kezelések vége fele.Robertóval beszéltem akkor,és nagyon jól fel tudtuk tárni az okokat,ami a betegségemet elinditották.A drasztikus hormonterápiát már sem fogadtam el a végén.Nagyon jól voltam utána, rendbe jött az életem.Folyamatosan dolgoztam magamon:kineziológus,belső utazás,agykontroll,spirituális seggitők,megtanultam meditálni,jógázni.Boldog voltam,gyönyörű életet kaptam,Férjemmel és gyermekemmel is minden rendben volt,boldogan éltünk..A35. születésnapomra megajándékoztam magam a mellhelyreállitó műtéttel.Az onkológusom is biztatott csináljam meg.November 18.-án befeküdtem, minden rendben zajlott, a másik mellemet hozzáigazitották a kapott cicimhez.Kicsit ugyan elégedetlen voltam,h mégsem lettek teljese egyformák,de egyben boldog is voltam,hiszen úgy gondoltam végleg meggyógyultam,ez már itt az alagút vége.A műtété után alig pihentem,jól voltam....2 hétig....aztán hirtelen fáradékonnyá váltam,elájultam,fulladtam és nagyon fájt a mellkasom.Karácsonykor az intenziven kötöttem ki mellkas és szivburokfolyadékkal.2 hétig feküdtem bent.Majd irány az onkológus aki kért egy CT-t aminek a diagnozisa:mellhártyaáttét,tüdő áttét,és áttét a csigolyákon.teljes döbbenet,Nekem eddig minden leletem negativ volt.Mivel magyarázza ezt a GNM, mi indithatta be ezt a folyamatot? Segitsetek! Köszönöm!

H.Feri

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 248
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #9 Dátum: 2011. Január 21. - 13:45:10 »
Szerintem  az előbb leírt, konkrét esetet nem érdemes nyilvánosan folytatni itt a fórumon. Kitta esete, sokkal mélyebb megértést, feltárást és hozzáállást kíván, mint amire bármely bejegyzés képes.
két lehetőséget látok jónak:
1. Az előző fórumon http://www.ujmedicina.hu/forum/index.php/topic  megnézni, kik voltak azok, akik érdemben a legtöbbet szóltak hozzá és privát módon megkeresni őket, és közülük azt választani, aki ezt viszont levelében vállalja.
2. a központi oldalon van egy "partnereink" elérhetőség,  http://www.ujmedicina.hu/component/option,com_gmapfp/Itemid,3/catid,14/id_perso,0/layout,categorie/view,gmapfp és őket megszólítani privát levélben.
A leírásából ítélve van mit megoldani, van mit feltárni.
NIck-névvel, ismeretlenül, magam részéről nem gondolom elég komolynak a nyilvános fórum adta lehetőséget.
Biztatásul azért megjegyzem, már ez is óriási dolog, hogy meg tudta fogalmazni a helyzetét, képes segítséget kérni! "Start gépnek" már ez is nagyon-nagyon jó! A továbbiakban jobban meg kell érteni a GNM törvényeket, a kiváltó konfliktust(-okat),  fel kell tárni, és alapállásként, bízni kell az  öngyógyulásban!  :)
barátsággal!

Sáfri

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #10 Dátum: 2011. Február 19. - 13:43:20 »
Sziasztok!

Kicsit írok, hogy mi is történt mióta nem jelentkeztem.

Túl vagyok egy újabb NES mérésen, egyeztettük a homeopátiás és Schüssler sókat amiket szednem kell és külön a számomra kevertek egy Bach virág csepp keveréket, valamint megtaláltuk a megoldást, hogy mi az ami segítene nekem, hogy továbbléphessek, mert úgy éreztem elakadtam a gyógyullásban, de nem tudtam miért.

Ezért kb. 3hete voltam egy belső utazáshoz hasonló 3napos Szent Ignáci lelkigyakorlaton egy nővérnél. Nagyon kemény és nehéz pillanatok is voltak, főleg szembenézni a mumusokkal, de megérte, mert rájöttem sok mindenre, ami blokkolt, ami miatt nem tudtam megtalálni a belső békét, ami a gyógyulásom folytatásához kellett. Sikerült! :)

Azóta annyi történt, hogy a csomóm kétszeresére dagadt (valszeg még jobban beödémásodott, hogy gyógyulhasson) és szinte folyamatosan fáj, egyre élesebb belenyilallások vannak, amik szinte késszúrás szerűek, néha mintha "égetnének". A csomó felülete göröngyös lett, hozzáérve szinte mindig érzékeny, fáj. Külső jelek nincsenek, nem piros stb.

Valószínűleg már ciszta amiben víz vagy más van, de úgy tűnik nem pang benne, mert a mérete nem változik, csak a mellem körülötte.

Nagyon boldog vagyok, hogy gyógyulok és egyetlen problémám, hogy néha rám tör a türelmetlenség, hogy mikor lesz már vége, de semmi más nem gátol abban már, hogy meggyógyuljak. Ezt meg könnyen le tudom már szerelni, hisz a gyors megoldás életveszélyes lehetett volna, azaz ha hagyom a műtétet,de főleg a többit... :)))))):))

Sáfri

Gyuszi

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #11 Dátum: 2011. Február 25. - 19:01:39 »
Kedves Sáfri!

Gondolom, hogy ebben a témakörben érdekes lehet a számodra és még jobban megnyugtathat  egy "ismertebb" személy kigyógyulása.
Bálint Antóniáról van szó, aki még ha saját maga nem is tudatosította, de a leírtakból a gyógyulása teljesen összhangban van az újmedicínás elmélettel :

http://atv.hu/cikk/20110224_zokogva_uvoltott_a_magyar_szepseget_is_utolerte_a_mellrak?source=hirkereso

Szeretettel: Gyuszi

smonca

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #12 Dátum: 2011. Február 26. - 17:41:39 »
Sziasztok!

Talán emlkeztek rám, a régi fórumban írtam le a történetemet monca néven.

Látom, mindenki a gyógyulás útjára lépett, remélem, hamarosan elmondhatja itt mindenki, hogy tökéletesen egészséges, konfliktusból eredő kínok nélkül. :)

Jelentem, velem minden rendben, remélhetőleg pár héten belül ismét két mellel élhetek, addig meg béke van. :)
Tudom, nem népszerű az én viselkedésem az orvosok körében, de kérek mindenkit, aki csak kicsit is érti, mi megy végbe benne, az legyen nagyon óvatos, hogy milyen beavatkozásokat, vizsgálatokat enged meg magán! Nekem azóta is próbálnak " túljárni az eszemen" merő jószándékból, eléggé résen kell lennem, hogy ne menjek fölösleges, netán ártalmas vizsgálatokra, a műtét előtt kell egy pár rutin jellegű szűrés...

Szóval mindenkinek csak javasolni tudom, hogy bízzon magában és inkább tanuljon meg egy másfajta szemléletmódot, mint higgyen a sötétben tapogatózásnak.

Üdv: Monca

Sáfri

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #13 Dátum: 2011. Február 26. - 23:39:35 »
Szia Monca!

Örülök nagyon hogy jól vagy!!!!! Sokat gondoltam ám Rád!
Mikkel próbálkoznak Nálad? Eü-s családtagok hogy viselkednek?

Nekem eleve ki van zárva a randi a dokikkal, mert nagyon is értem mire gondolsz -nekem ez turbózta fel anno a minimális kis csomómat és ma már ebből gyógyulok, nem az eredeti konfliktusból...- Így nagyon vigyázok, hogy semmi más komoly konfliktus ne érjen, hogy ne kelljen még a közelükbe se menni... Bár kár, hogy nincs olyan hely, ahol legalább ultrahangot lehetne csinálni GNM szemmel.... Az a nehéz pillantokban megnyugató lenne.... :) De sebaj, így is gyógyulunk és minden rendben lesz és hamarosan meggyógyulunk mindannyian!!!! :)))))))) Ez 10000%!!!! 

Aztán szép ciciket csináljanak ám Neked!!! Esetleg arra készülj fel, hogy milyen konf.-ok  történhetnek , érhetnek majd a műtét környékén ... hogy mire számíthass utána és ne ijedj meg, ha valami elváltozást tapasztalsz, tudd mit kell tenned ... ;-) De lehet hogy ez nem jó ötlet, nem így működik, csak egy tipp...

Sáfri

Feri

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 48
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #14 Dátum: 2011. Február 27. - 21:14:02 »
Sziasztok,

van valakinek kerlek szemelyes tapasztalata melrak gyogyulasi fazisaval? Valaki aki a konfliktusfeloldasa utan vegigment az elbontas, illetve tejvezetekgyogulasan? Hol latjatok a merteket, mikor mar orvosi intervenciora van szukseg, daganat sebeszeti eltavoltasara?

koszi hozzaszolasaitokat!!!

Feri

Sáfri

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #15 Dátum: 2011. Február 27. - 23:37:02 »
Mi most vagyunk benne, hárman is már a gyógyulási fázist élvezzük, csak olvass vissza! :))

Sáfri

smonca

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #16 Dátum: 2011. Február 28. - 11:34:27 »
Köszönöm, Sáfri!

Az orvosrokonok távoltartva, csakis idegen orvosokhoz megyek, ha muszáj - márpedig most vérvétel, mellkasröntgen, stb kellenek. Igen, nagyon szép cicim lesz, legalábbis ezt ígérte a doki! :)
A műtét nekem már  - kopp - kopp - sétagalopp lesz, azt gondolom, hogy megtanultam ismerni magam. Ez a legnagyobb dolog a világon. Mondhatni, az élet titka...
Persze, én is kiakadok, megbántódok, letörök, de eddig csak a ronda pattanás jött ki rajtam, mint tünet. Nagyon hamar kirángatom már magam a káoszból. :)

Meg tudod, nagy céljaim vannak, azokra várok. Azt álmodtam, hogy amint készen lesz a műtét és lesz két egyforma cicim, 100 jó dolgot kapok érte cserébe. :)

Ne aggódj te sem, minden fejben dől el. :)

smonca

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #17 Dátum: 2011. Február 28. - 11:37:32 »
Kedves Feri!

Nekem kellett a műtéti beavatkozás, és nem bántam meg azóta sem.

A gyulladás olyan méreteket öltött, amit már nehezen lehetett kordában tartani. Emellett vért is sokat veszítettem, és kórosan vérszegény lettem. Antibiotikum semmit nem használt. Sem a vizes borogatás, sem a jegelés, se ráolvasás, se agykontroll, se semmi...

Úgyhogy van az a pont, amikor kell a szike... de nekem sajnos megszúrták, és attól volt lehetetlen a kifutást megvárni.

Feri

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 48
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #18 Dátum: 2011. Február 28. - 14:51:29 »
Koszonom mindenkinek a hozzaszolasat!!

Feri

PBAndi

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 10
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #19 Dátum: 2011. Március 11. - 11:07:07 »
Sziasztok!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy a krízis utáni gyógyulási szakaszom elkezdődött.

Már kevésbé fáj, mint az előző időszakokban.
A mérete, színe nem változott, leginkább egy érett almához tudnám hasonlítani. Olyan kemény és piros.

ÉS!!! Nekem nem húzódott be a mellbimbóm!!! SŐT!! Kidudorodik! Ez miért van? Tud erre valaki valami magyarázatot?
 
Valamint ha van valakinek ötlete, hogy miért nem megy le róla az ödéma, szívesen veszem az ötleteléseket.
Az Én teóriám, hogy fenntartom önmagamnak a gyulladást, hogy miért? Soha életemben nem kaptam ennyi figyelmet!
Most erre kopogtatok.

A kelkelkáposzta levél mézzel a legjobb gyógyír egy gyulladt mellnek! Köszönöm a tanácsokat!

Kitartás mindenkinek!

Monca! Várom a fejleményeket!

Sáfri! Csak így tovább!

Ölelés Andi

Vadvirág

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1582
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #20 Dátum: 2011. Március 11. - 14:59:14 »
Andi, örömmel olvasom, hogy túl vagy a nehezén, a krízisen és vannak körülötted szerető, támogató emberek!

ÉS!!! Nekem nem húzódott be a mellbimbóm!!! SŐT!! Kidudorodik! Ez miért van? Tud erre valaki valami magyarázatot?

A mellbimbó a konfliktus aktív szakaszban húzódhat be, akkor, ha egy hosszan tartó, rendkívül intenzív konfliktusról van szó. Ilyenkor nem csak keresztmetszetében, hanem hosszanti irányban is fekélyesedik a tejvezeték, ezért húzódik be a mellbimbó a KA szakaszban. Ha Te nem tapasztaltál ilyen tüneteket, az annak a jele, hogy a konfliktusod viszonylag rövid lefutású, mérsékelt intenzitású volt.

Valamint ha van valakinek ötlete, hogy miért nem megy le róla az ödéma, szívesen veszem az ötleteléseket.

Ha a krízisben nem pihen az érintett, elképzelhető, hogy a krízis enyhébb tünetekkel bár, de elhúzódik és tovább lehet tapasztalni a kellemetlen tüneteket. Tapasztalatom szerint a vízszintes testhelyzet és a sok alvás sokat segít, hiánya pedig hátráltat. Üdv, Vadvirág

---

Hol latjatok a merteket, mikor mar orvosi intervenciora van szukseg, daganat sebeszeti eltavoltasara?

Feri, az Új Medicinában jártas emberek az ésszerű orvosi beavatkozások hívei. Hogy mi az ésszerű? Nos, ez mindig egyéni elébírálást igényel, és nem lehet általánosítani. Ez is az egyik oka annak, hogy nincs Új Medicina szerinti kezelés: nem lehet általános protokollt felállítani, mint amilyen most van az akadémikus orvosi ellátásban. Nincs két teljesen egyforma eset, így nem lehet uniformizálni sem.

Ha megengeded, megosztok egy friss felismerést...:

Tapasztalatom szerint azok, akik régebben nem éltek vegyszeres beavatkozással, jobban megismerték a testük működését és nagyobb biztonsággal tudják megállapítani, hogy mi az a szint, ahol már külső beavatkozásra van szükség a gyógyulás támogatása érdekében.

PBAndi

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 10
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #21 Dátum: 2011. Március 16. - 14:21:00 »
Kedves Vadvirág!

Nagyon örülök, hogy válaszoltál az engem leginkább foglalkoztató kérdésekre.

A krízisem tényleg elhúzódik, mert ugyanúgy végzem a munkámat és a gyerekek körüli teendőket, mintha mi sem történt volna.

Még egyszer köszönöm a szakértő hozzászólásodat.

Ölelés: Andi

smonca

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #22 Dátum: 2011. Március 18. - 11:40:04 »
Sziasztok!

Jelentem, jövőhéten szerdán műtenek. :)

A vizsgálati eredményeim is azt igazolják, hogy minden szervem tökéletes, a tüdőm, mint a nagykönyvben, tiszta, rendben van minden, szóval valóban sikerült megoldanom a konfliktusaimat és ami legalább ilyen fontos: nem csinálni újabbakat. :)

Jövőhéten egyelőre a szilikon implantátumot teszik be és a másik mellemet hozzáigazítják ehhez a mérethez. Így már ruhában és melltartóban teljesen korrekt formáim lesznek. :) A bimbó kérdésre meg majd fél év múlva visszatérünk, de az már egy kis ambuláns műtét. Az orvos eddig rendkívül bíztató, emberi, abszolút nem hiteget, sőt, felkészít mindenre, hogy ez bizony ilyen és olyan fájdalmas lesz, de ha ezzel jár, hát ezzel jár.

Szóval kérek szépen mindenkit, aki eddig szorított nekem, hogy mondjon el egy óvó - védő imát értem és a családomért - remélem, utoljára.

Üdvözlettel: Monca

smonca

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #23 Dátum: 2011. Március 23. - 22:04:32 »
Sziasztok!

Nem műtöttek mégsem... az utolsó pillanatban az altatóorvosnak kellett volna még egy koponya CT is, ami nem volt - mert nem kérték. Így 600 km-t utaztunk tök feleslegesen, és műtét előtt 10 perccel lefújták az egészet.

Most próbálom kiengedni a dühömet, mert az van... a tökéletes eredményeim nem bizonyították mégsem az igazamat.


PBAndi

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 10
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #24 Dátum: 2011. Április 19. - 20:37:05 »
Kedves Monca!

Mindig oka van annak, hogy másként történik mint ahogyan eltervezted.
Fel a fejjel! Valamiért az egiek elhalasztották a műtétet.
Engem türelemre tanít ez az állapot. És véleményem szerint mindkettőnk "útja" kacskaringós (nem tudatjuk mi vár a kanyar után) és fájdalommal van kikövezve. De sebaj, inkább legyen köves, mint sáros az út,mert az nehezebben járható!

Kitartás, lásd az út végét!

Rólam annyit, hogy erősen váladékozom. Újjáépítem a sejtjeimet egy PAP IMI nevezetű kezeléssel. A fájdalom a jóbarátom, segít emlékezni, hogy gyógyul a mellem amit megmentettem.

Ölelés mindenkinek aki ezt olvassa!  Andi

smonca

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #25 Dátum: 2011. Május 02. - 13:18:19 »
Köszönöm, Andi!

Teljesen igaz, amit írtál, az én érdekemben nem történt meg a műtét - most már tudom is, miért.

Új orvost kerestem, sokkal emberibb és kedvesebb, mint eddig bárki. Teljesen megértette és átérezte a kínomat, amivel évek óta hiába kilincseltem máshol. Ő operált meg április 15-én. Nagyon ügyesen intézett mindent, most két pici mellem van, de VAN! Nem ész nélkül kaszabolt mindent... Viszont mivel hatalmas mellállományt kellett eltávolítani, így a savótermelődés tovább tartott, és ha betették volna az implantátumot, most azzal az erővel vehetnék is ki. Hát ezért nem kellett az a másik műtét.
Most gyógyulok, töltődöm, és majd eldöntöm, mikor legyen - legyen - e - implantátum. Így már nagyon baráti a külsőm, kimehetek az utcára takargatós sálak és egyebek nélkül is. És nagyon csini, sportos alkatom lett. Szóval boldog vagyok. :)

Mindenkinek kívánom, hogy megoldja, amit meg kell. Másképp nem megy.

Üdv: Monca

Feri

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 48
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #26 Dátum: 2011. Május 03. - 18:24:11 »
Sziasztok, szeretnem megkerdezni, hogy mit tudnatok javasolni tejvezetek duzzanat gyulladas tunetenyhitesre, ami nalatok bevalt a helyreallitasi fazisban?

koszi Feri

gsagnes

 • *
 • Hozzászólások: 1
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #27 Dátum: 2011. Május 04. - 15:47:23 »
Sziasztok!
Most ismerkedem a GNM-mel. Jobb oldali mellemben van kb. 6-8 centis daganat. 3 hét múlva tervezik a műtétet. A kemót nem vállaltam, mert 2005-ben baloldali daganattal végigcsináltam, és köszönöm elég volt. Az egész mellemet le akarják venni. Abban szeretnék segítséget kérni, honnan tudhatom, hogy melyik szakaszban vagyok éppen, illetve, hogy mit tegyek. Azt gondolom 3 hét alatt nem tudok elég alapos ismeretekhez jutni, de félek a műtéttől, és valami alapján döntenem kellene.
üdv gsagnes

Roberto

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 942
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #28 Dátum: 2011. Május 08. - 17:07:30 »
Kedves Ágnes!

6-8 centis átmérőjű, tömör tejvezeték daganat nem létezik!
A tejvezeték egy vékony csövecske, ami begyullad, és az ödémája 6-8 centi átmérőben képes
A MELLBEN LÁTSZANI, (a sűrűségkülönbség-mérésen alapuló képalkotó eljárások felvételein).

Csak az ödémát, A duzzanatot ne keverjük össze a daganattal! 6-8 centi átmérőjű tömör, karfiolszerűen növekvő tejmirigy daganat kialakulása (a k.a. szakaszban) NEM jár panaszokkal, csak nő ott egy kemény gombóc, amihez ekkora méretnél LEGALÁBB fél év, de inkább egy-másfél év megoldatlan komolyabb konfliktusaktivitás kell.)
Ha a duzzanat fáj, viszket, bizsereg, lüktet, szúrkál, akkor az nagy valószínűséggel a tejmirigy vezeték megoldás utáni szakaszban, és azért fáj mert túlérzékeny, és ráadásnak az ödémától, (cisztának félreértelmezett) folyadékpangástól meg is feszül, húzódik. Ezért van rá külső a hűtés, hideg borogatás kellemes, enyhítő hatással.

Egy japán mondás szerint "Hét lélegzetvétel elegendő a legnagyobb döntések meghozatalához."

Ebből arra következtetek, hogy nem külső információból származik a döntés, hanem megérzésből, belső indíttatásból, belső sugallatból, a lelkiismeret hangjából. Nagy felelőtlenség, ha valaki mer Ön helyett döntést hozni.

Kérem ne várja azt, hogy itt a fórumon Önt itt bárki rábeszéli vagy lebeszéli a műtétről, érvel, vagy ellenérvel.
Kérem nem várja, hogy itt fogja a döntéséhez szükséges indítékot és végső szót megkapni.
Se hely, se idő nincs arra, hogy ezt a fórumon intézze.

Kétségtelen kincset érő információkat talál itt, de ez mégis egy értelmező fórum, és nem tanácsadó fórum. A félelemből hozott döntéseit többször gondolja át. Főleg ha visszafordíthatatlan következményekkel jár...
Három hét azonban nem kis idő.

Én az Ön helyében kihasználnám az időt, és amennyire csak tud, tájékozódjon széles körűen.
Ennyit tudok most a hozzászólásához hozzátenni. Köszönöm megtisztelő, lényegre törő hozzászólását.

PBAndi

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 10
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #29 Dátum: 2011. Május 30. - 09:52:44 »
Kedves Ágnes!
Remélem még nem telt le a 3 hét.
Az én szívből jövő tanácsom, hogy keress fel minél több orvost (plasztikai sebészt) és minden olyan gyógyítót aki segíthet a döntésben.
Üdv Andi

Zsoda01

 • *
 • Hozzászólások: 2
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #30 Dátum: 2011. Június 29. - 11:12:47 »
Kedves Mindenki! Végigolvastam a fórumot, és a konkrét saját tünetemet nem láttam leírva sehol, bár lehet, hogy ez csak egy tünet, és nem a legjellemzőbb, ezért kérem, ha valaki felismeri, pontosítsa, hogy jó helyen járok-e. Kb. két hónapja folyadék csöpög a mellemből, és viszket, feszül. Gyerekeim 4 és 5 évesek, nem vagyok terhes. Tegnap próbáltam bejelentkezni nőgyógyászhoz, hogy vizsgálatot és beutalót kérjek mammográfiára, de augusztus 1-jére kaptam időpontot, és a biztosítási jogviszonyommal is gond van, ahogy tegnap kiderült. Fél éve külföldön dolgozik a férjem, nagyon ritkán találkozunk, nagyon hiányzik. A gyerekeimet múlt héten voltam kénytelen a szüleimhez levinni vidékre, mivel bezár az ovi, és hetente, kéthetente találkozom majd velük, mivel nekem dolgoznom kell. Valószínűleg ez áll a háttérben. Kérlek benneteket, pontosítsátok, hogy a problémám nagy valószínűséggel ebbe topikba illik-e. Egy ideje foglalkozom ezotériával, tudok meditálni. Megfelelő terápia-e, ha elfogadom a helyzetünket, amiben vagyunk, és nem kényszerként, szükséges rosszként élem meg. Válaszotokat köszönöm! Vera
Ui.: Még az jutott eszembe, hogy három hete részt vettem egy utaztatáson, amikor arra derült fény, hogy miért ragaszkodom annyira a gyerekeimhez, hogy miért nem tudom őket elengedni magamtól. Sajnos nem emlékszem, mikor kezdődtek a tüneteim, lehet, hogy ezzel van összefüggésben? És akkor már gyógyulok?

Kovács József

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 263
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #31 Dátum: 2011. Június 29. - 22:08:01 »
kedves Zsoda01!

Idézet
JK embernél JOBB mell - partner vonatkozás, JK embernél BAL mell- anya-gyermek vonatkozás: gondozó-gondozott, előd-utód (és jellemzően nő). Balkezesnél fordítva.


A tejvezeték megoldás utáni szakaszában jelentkezhet ilyen tünet, amikor is a tejvezeték laphám nyálkahártya szövetet állítja vissza a szervezet az eredeti méretére, vírusok közreműködésével. Ilyenkor folyadék felhalmozódás /Ciszta/ keletkezik, amiben a vírusok tevékenykednek. A megoldás utáni szakasz a helyreállítási szakasz.
Kérlek nézd át a természettörvényeket: http://ujmedicina.hu/Orvostudomany/a-biologiai-termeszettoervenyek.html

Melyik melledről van szó? Jobb vagy bal kezes vagy? A konfliktus elválasztási konfliktus: lelki közelség megszűnésétől való félelem.

Üdv: Józsi

Vadvirág

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1582
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #32 Dátum: 2011. Június 29. - 23:16:19 »
Fél éve külföldön dolgozik a férjem, nagyon ritkán találkozunk, nagyon hiányzik. A gyerekeimet múlt héten voltam kénytelen a szüleimhez levinni vidékre, mivel bezár az ovi, és hetente, kéthetente találkozom majd velük, mivel nekem dolgoznom kell. Valószínűleg ez áll a háttérben.

Vera, ha úgy érzed, hogy elszakadnak tőled a szeretteid és ezzel nem tudsz vagy nem tudtál megbékélni, elképzelhetőnek tartom.
Ha ez, vagy ez volt a konfliktusod érzelmi tartalma, akkor minden pontosan úgy van, ahogy József leírta.

Megfelelő terápia-e, ha elfogadom a helyzetünket, amiben vagyunk, és nem kényszerként, szükséges rosszként élem meg.

Mi, újmedicinások, nem javaslunk semmilyen terápiát, ez mindig az egyén önálló döntése. Arról tudunk tájékoztatni, hogy ha van az embernek egy ilyen konfliktusa, mi történik a KA szakaszban, mi történik a helyreállítási, MU szakaszban. Ez utóbbit József leírta, de ahhoz, hogy pontosan be tudd határolni a lelki konfliktusodat, az általa feltett kérdésekre szükséges válaszolni.

Még az jutott eszembe, hogy három hete részt vettem egy utaztatáson, amikor arra derült fény, hogy miért ragaszkodom annyira a gyerekeimhez, hogy miért nem tudom őket elengedni magamtól. Sajnos nem emlékszem, mikor kezdődtek a tüneteim, lehet, hogy ezzel van összefüggésben?

Meditáció hatására gyakran oldódnak meg lelki konfliktusok és kapcsol a különprogram MU szakaszba. Bővebben a meditáció hatásáról ITT olvashatsz. Ahhoz, hogy kiderítsük, ebbe a témába illik-e a kérdésed, illetve melyik szakaszban vagy, szükség van egy pontos orvosi diagnózisra, hogy melyik szövet érintett: a tejvezeték vagy a tejmirigy. Ha tudod, mikor következett be a konfliktusod, illetve mikor jelentek meg a tüneteid, mikor volt a meditáció, a természettövények ismeretében (amikre József hivatkozott), ki tudod számolni, hogy meddig tart a MU szakasz, így a diagnózis előtt is tudsz tájékozódni róla, hogy milyen különprogramra számíthatsz. Üdv, Vadvirág

Zsoda01

 • *
 • Hozzászólások: 2
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #33 Dátum: 2011. Július 13. - 14:31:44 »
Sziasztok! Nagyon köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket, nagyon sokat segített. A naptárammal egyeztetve valóban látszik, hogy a tüneteim kb. 10 nappal a párom hazaérkezése előtt kezdődtek, amikor már boldogan vártam a találkozást, nem éreztem hosszúnak az időt addig (10 hétig szokott kint lenni). Mivel a legtöbb problémát egyedül kell itthon megoldanom, és van, amikor ez sok, és nagyon hiányzik a segítsége, akkor mélyülhettem el az "elválasztottságban", és a jobb mellemmel voltak a nagyobb gondok, bár a feszülést mindkettőben éreztem. Most nincsenek panaszaim, de legközelebb ha ilyen történne, legalább nem fogok parázni, nyugodtan átgondolom az egészet. :) Köszönöm!

PBAndi

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 10
Re:tejvezeték rák, duktális mellrák
« Válasz #34 Dátum: 2011. Augusztus 08. - 14:43:16 »
Sziasztok!
Régóta nem írtam magamról.
Az egyre súlyosabb tünetek miatt a műtét mellett döntöttem. Hosszas keresés után sem találtam olyan orvost, aki vállalta volna a műtétet. Minden esetben előtte kemoterapiat javasoltak.
Mivel időközben 2 szer csapolták meg a tüdőm a benne lévő víz miatt, úgy döntöttem az orvosok segítségével folytatom a gyógyulást.
Üdv. Andi

judit36

 • *
 • Hozzászólások: 2
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #35 Dátum: 2013. Október 16. - 19:33:20 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kèrni. Problèmá a következő: hàrom éve műtöttek " roszindulatú" melldaganattal,sajnos a nyirokcsomokat is eltávolították. Kiirtak kemot meg sugarat..meg valami hormon kezelést mert ugye a legagresszivabb dagim volt. Ezeket visszautasítottam. Egy ideig rendben volt minden...aztán egy kis idő mulva a mütéti heg egyik végénél kics kemény csomo jelent meg...növekedett...mellbimbo befele huzodik....most a heg màsik végénél is ugyanez a helyzet..illetve az egész cicim rettenetesen viszket....valamint éles késszurás szerű fájdalmaim vannak...amitől egy kicsit megijedtem a mellbimbomból időnként sürű düdi váladék nyomhato ki....valamint a heg két végénél lévő csomók..sebesedni váladékozni kezdtek....hajlanék a műtétre ha szükséges de szuratni előtte nem engedem. Tudtok segíteni? Köszönöm : Judit

judit36

 • *
 • Hozzászólások: 2
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #36 Dátum: 2013. Október 16. - 19:39:02 »
Elfelejtettem írni....hogy jobb mell az érintett....valamint jobbkezes vagyok....normàlis hormon állapot....

Tunde77

 • *
 • Hozzászólások: 7
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #37 Dátum: 2014. Január 20. - 17:33:12 »
Sziasztok!

'13. juniusban diagnosztizaltak jobb oldali duktalis mellrakot, honaljaroki nyirokcsomoval erintve . Az alternativ kezelest valasztva elkoszontem a korhaztol. Megcsinaltam egy 42 napos lebojtkurat, par csodaszert beszedtem es "rakgyogyito" teat iszok - mikozben az elejetol tudom, hogy lelki okai vannak a betegsegemnek.
Onmagam (melleim) nem elfogadasa, onszeretethiany eros onutalattal parosult az elmult ket evben -, aminek kovetkezteben a ferjemtol teljesen elhidegultem, eltavolodtam testileg,  magamnak pedig egy 3,5 cm-es daganatot novesztettem. Szeptemberben - a lebojt - utan az ujabb vizsgalatok (mammografia, biopszia) valtozast nem mutattak. Ugy erzem feleslegesen "turkaltak" ujra a mellemben, csak megsertettek ujra. Szeptemberi  felso test CT, csontvizsgalat negativ.
Most talaltam ra az Uj Medicinara - es sok osszefuggest talaltam a betegsegemre vonatkozoan.

A mellem folyamatosan valtozik, jelenleg kemeny es piros, a nyirokcsomok mindket oldali honaljban duzzadtak. Nekem az egesz mellem kemeny, mintha egy ko lenne benne, ez normalis?  A fenti reszen a mellemen - ahol a daganatot talaltak - borelvekonyodas, bor alatti elszinezodes lathato - ami az elmult napokban mintha halvanyodott volna. (Sok helyen olvastam rola, hogy a daganat "attorheti" a felszint, hat az biztos sokkolna, imadkozom, hogy ez ne kovetkezzen be.)
Oktoberben izuleti fajdalmak jelentkeztek, minden csontom fajt csipotajekon, ezt kesobb vesefajdalom (bal oldal) valtott fel. Az elmult hetekben a csigolyaim keztek fajni. A csontfajdalom vagy a vesefajdalom miatt ugy mozgok mint egy reumas csiga. Orommel olvastam Hamer doktortol, hogy ezek a gyogyulas "mellekbetegsegei". Ez meddig normalis? Lehet, hogy a vesem mar kezelest igenyel? Mi lehet a lelki ok? Vagy a tul sok meregtelenitesbe belefaradt? Vagy minden szovodmenynek is lelki oka van?

Mindezek ellenere vidam es boldog vagyok,  elek es elni akarok. A ferjem es kisfiam a legnagyobb tamaszaim, minden nap megerositesekkel es olelesekkel :) segitik a gyogyulasomat. Tudom, hogy jo uton jarok, nem mondom, hogy konnyu, de ki kell tartani.

Varom a hozzaszolatotokat, a segitsegeteket. Olvastam fentebb, hogy vannak gyogyulasi fazisban levok koztetek, hol tartotok, hogy vagytok?

Udvozlettel, Tunde


Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #38 Dátum: 2014. Január 20. - 20:31:04 »
     Üdv. Tünde!

     Menj az e témabeli legelső, admini bejegyzéshez. Vesd össze az általa írt Érzelmi tartalmakat a mostani bejegyzésed elején vázoltakkal. Úgy látom, nagy a hasonlóság.

     Tehát az első és mindenekelőtti teendő, hogy abból az érzelemből ki kell menni, feloldani valahogy véglegesen. Az utolsó előtti bekezdésedben ennek megtörténtére utal az optimista  kicsengés. Ezzel együtt azt látom, hogy a férjedre és gyermekedre vonatkozik a pozitívum, holott a bejegyzések elején írt negatív érzelmeid megváltoztatásával, elsősorban neked kellett átmenni a dolgoknak a korábbival ellentétes, harmónikus szeretetteljes értelmezéséhez.

      Ez a jelek szerint megtörtént, mert a jelenlegi tünetek a konfliktus feloldás utáni, gyógyulási fázis tünetei. A kellemetlenségek ellenére azt kell mondani, hogy ezek normális tünetek.

      Azt helyeslem, hogy a kórházi kezelés elől visszavonultál, az viszont nem szerencsés, hogy az újmedicinában újonc vagy, mert az újmedicina, mondhatni, csupán egy folyamatábrázoló tudomány, s ezért a gyógyulás praktikáit itt, a tudomány leírásában teljeskörűen nem lehet megtalálni.

      Tehát szükséges, hogy gyakorlott, újmedicinában járatos, azon az alapon álló szakember segítse a gyógyulásodat. A honlapon ( www.ujmedicina.hu ) találod a Kapcsolat opciónál a hozzá vezető lépéseket.

       Egy ilyen említett szakemberrel való együtt működéshez elengedhetetlen, hogy magad is ismerjed az alapismereteket, tehát kezdd el a magad szakemberré tételét is minél hamarabb.

     

Tunde77

 • *
 • Hozzászólások: 7
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #39 Dátum: 2014. Január 20. - 21:47:14 »
Koszonom a hozzaszolasodat Janos!

A legfontosabb valtozas az valoban az volt, hogy elfogadtam magam, a melleimet, es elkezdtem szeretni onmagam - kivul es belul. Ez elengedhetetlen feltetele barmelyik betegsegbol valo gyogyulashoz.

Kulfoldon elek, igy eleg nehez lesz uj medicinas szakembert talalni (Irorszagban nem talaltam). Felvettem a kapcsolatot a honlapon talalhato egyik szakemberrel, februar-marciusban szeretnek hazamenni, es elmenni egy konzultaciora.Tunde77

 • *
 • Hozzászólások: 7
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #40 Dátum: 2014. Január 21. - 16:36:29 »
tor.

Tunde77

 • *
 • Hozzászólások: 7
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #41 Dátum: 2014. Január 23. - 17:32:10 »
Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni.
Fentebb irtam a tunetekrol, de most egeszen ujak jelentkeztek. Ket-harom napja bal bordaiv vagy bordaiv alatti eros fajdalom, szuro erzes, mely levegovetelre erosodik. Ezelott a vesemmel volt panasz, mintha ezt valtotta volna fol. Talan tudo? Halalfelelem? Elkepzelheto, de igazabol nem erzem annyira erosnek a felelmemet, es sokat is dolgozom ezen, persze a szivet nem lehet becsapni...
Koszonom!

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #42 Dátum: 2014. Január 23. - 21:49:41 »
       Szia Tünde!

       A keresőbe, ha beírjuk a 'mellhártya' szót, ezt a két bejegyzést hozza:    http://gnmforum.hu/index.php?topic=608.msg1932;topicseen#msg1932
      A hosszabbik, admini a fontosabb.

      Szóval az újabb tünet valószínüleg a mellhártya (pleura) különprogramjának (KP) a konfliktusmegoldás utáni (MU) szakaszának tünete.

      Feloldódott hát az is.

      A Szervatlaszból kimásolom a mellhártyát érintő KP konfliktus tipusát és érzelmi tartalmát:
      "Konfliktustipus: mellkas elleni támadási konfliktus, mellkas tartalmának megsértése, sérülése, sérülésveszélye.
      Érzelmi tartalom: Veszélyben a mellkas (tartalma). Támadásnak, fenyegetésnek vagyok kitéve. Átvitt értelemben: a lelkemig hatolt ez a sértés, vagy konkrét fenyegetettségnél: egyszer csak előállt, letámadott, és azóta is fenyegetve vagyok, minden késről eszembe jut. Esetleg sérülésveszély-félelmi konfliktus egy diagnózis, vagy prognózis miatt. A mellkasomnál támad a rák.  Fel kellene vágni a mellkasomat. Tüdőrákom van, amit ki kellene vágni. A mellkasomban a rák megtámadta a tüdőmet, és attól rettegek, hogy el fog szóródni és kárt szenvedek. Mellbe vágott azzal, amit csinált."

       További részlet onnan:
       " MU szakaszban: ..... Betegségnevek: pleuritis, lélegzetvételnél mellkasi fájdalom."

Tunde77

 • *
 • Hozzászólások: 7
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #43 Dátum: 2014. Január 24. - 16:39:38 »
Koszonom gyors valaszodat Janos!

Kicsit megremitettek a tunetek, elegge fajdalmasak.
Mit jelent az, hogy "feloldodott" ez is? Hogy egy korabbi "fenyegetes" most jott ki rajtam? Amikor az orvos tobbszor a fejembe verte, hogy: levagni, levagni...? Vagy a felelem, hogy az alternativ modszerek - me'g - nem hoztak eredmenyt, es mi van ha megis "arra" kerul a sor? Hat oszinten, ezek a felelmek bennem vannak. Most kezdek el ujra erore kapni - lelekben erositeni magam. Rajovok, hogy miert mondja mindenki azt, hogy "ne felj"! A felelem csak ront a helyzeten. A felelem a lehuzo energia.
Megprobalom a hitemet erositeni, a gyogyulasba vetett hitemet visszaszerezni.
Honnan tudhatom, hogy milyen rejtett konfliktusba vagyok meg benne?

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #44 Dátum: 2014. Január 24. - 23:38:52 »
        A "feloldódott ez is", azt jelenti, hogy az ehhez a tünethez tartozó különprogram beindító konfliktusa feloldódott, megoldódott, megszünt az aktivitása.

        Ez jó fejlemény, a szerv helyreállítása elkezdődhet. Mert ugye, amíg aktív volt a konfliktus, addig zajlott az észrevétlen szervi elváltozás, a mellhártya esetében védőréteg vastagítás. A konfliktusfeloldás szükséges ahhoz, hogy a szervi elváltozás helyreállítása beindulhasson. Ezt a folyamatot ábrázolja a kétszakaszúságot megjelenítő grafikon.

        Ez alapismeret. Kérlek keresd a Szervatlasz zöld-hátteres részét a honlapon, az szabadon hozzáférhető, és tanuld meg. Az elengedhetetlen, ha valaki újmedicina szerint akar boldogulni.

        Jól látod, a félelem az oka mindennek. A félelem megszüntetése az ismeretek megszerzésével, megtanulásával kezdődik, s folytatódik, amikor az ismeretekben jelzett folyamatok a valóságban is megtapasztalásra kerülnek.

         Az ujmedicina egyébként nem alternatív módszer. Szorosan véve az újmedicina csupán egy folyamatábrázoló tudomány, tehát nem gyógyító módszer. A gyógyulás az mindíg öngyógyulás, ha engedjük a természetes folyamatot lezajlani. Ez fontos a miheztartás végett. A hagyományos orvoslás azért nem sikeres, mert 'gyógyítani' akar, ahelyett, hogy teret engedne az öngyógyulásnak, s ezt súlyosbítja az, hogy nem ismeri, nem akarja ismerni a betegségek lefolyásának valóságos, természetes (beavatkozás nélküli) folyamatait.

         Az, hogy mit kezdünk a betegségünkkel, az már szorosan véve nem tartozik az újmedicina tudományához. És persze sokszor be kell avatkozni, amikor a tünetek túlzottan megviselik az érintett személyt, azonban a helyes beavatkozásnak, ami általában tünetenyhítés, ügyelnie kell arra, hogy a különprogramfolyamat ne álljon le, ne forduljon vissza a konfliktus-aktivitásba, a fájdalom elviselhető legyen, stb. Ehhez már újmedicinás ismeretekkel rendelkező tapasztalt szakember kell kezdetben. Igen, csak kezdetben, mert odafigyeléssel laikus emberből is válhat szakember, azonban ehhez folyamatos tapasztalatszerzés, ismeretfrissítés szükséges.

          Tünde, az a helyzet, amiben vagy, nem szerencsés, mert tapasztalatoknak, ismereteknek a hiányában vagy, s ráadásul több különprogram zajlik nálad, és az azok megítéléséhez való ismeretekkel, tapasztalatokkal nem rendelkezel, a velük kapcsolatos esetleges eljárások vonatkozásában döntési képességgel nem rendelkezel. Ez nem lesz lerendezve azáltal, hogy egy fórumba írogatsz, és onnan valaki majd válaszolgat neked.

           A megoldásnak itt két alappilléren kell nyugodni: 1. Személyes (élő) kapcsolat egy tapasztalt segítővel. 2. Újmedicina alapismeretek megszerzése minél hamarabb. Mindkettő halaszthatatlan az esetedben.

Tunde77

 • *
 • Hozzászólások: 7
Re:107 tejvezeték rák, duktális mellrák MA o
« Válasz #45 Dátum: 2014. Január 29. - 15:54:01 »
Szervusz Janos!
Igy is sokat segitettel. Nemsokara hazautazom, hogy egy uj medicinas szakemberrel konzultaljak, es letoltottem az ingyenes anyagokat is.
A termeszet csodalatos, gyogyitja onmagat - magamat :)
Udv.Tunde