Szerző Téma: MIELŐTT témát nyitsz, hozzászólást írsz, ezt mindenképpen OLVASD EL!  (Olvasták 4257 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük, hogy megtiszteli figyelmével az GNM Fórumot!


A Biologika Fórum Használati és Moderációs Szabályzatot már bizonyára elolvasta, abból sok információt tudott meg a Fórum használati lehetőségéről.

Ezen túl jeleznénk, hogy ebben az új fórumban új szerkezettel és tartalommal állunk rendelkezésére, hogy kérdéseire könnyen, gyorsan választ kapjon. Lehetőleg úgy, hogy ne kelljen mindent külön megkérdeznie, hanem a fórum szerkezetét, logikus felépítését megismerve, megszokva, könnyen, gyorsan, egyszerűen rátaláljon a válaszokra, amit keres. Akkor is, ha Ön nem rendszeres fórumozó, és nincsen benne rutinja. (Még lehet.)

Ha kérdésére végképp nem kapott érthető, és hasznavehető választ valamelyik fórum témában (topic-ban),
akkor kérjük tegye fel a kérdését a megfelelő témába.

Nyilvánvalóan jól kérdezni csak az tud, aki a témában járatos. Mint ahogy a válasznak is csak az veszi hasznát, aki tudja, érti, hogy miről van szó... Ezért kérjük tájékozódjon az új medicináról, az oktatóvideót legalább egyszer nézze meg, hallgassa végig, lapozza át, és figyelmesen olvassa el a Szerv Atlasz zöld hátteres alapismeretek részt. (www.szervatlasz.hu)

Mégis, betegségnév vagy betegségtünet alapján próbálja meg a kérdését besorolni, és azon belül a megfelelő témát, témákat alaposan megnézni, átolvasni. Ha a kérdésére, problémájára vonatkozólag nincs még adat és Ön nem biztos abban, hogy a kérdése pontosan hova való, akkor belerakhatja a Ezt kérném a helyére tenni... rovatba.

Azért fontos nagyon, hogy a fórumon rendet tartsunk, mert akkor könnyebb lesz mindenkinek átlátni a fórumot, és pár kattintással megtalálni azt, amit keres.

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a fórumon bárkinek kötelessége gyorsan válaszolni,
most jelezzük, hogy a Biologika Fórum nonprofit intézmény.

Önkéntes jószándékú emberek hozzájárulásával (kétkezi és agymunkájából) épül, önkéntesek gondozzák.
Feltételezzük, ha kérdése sürgős, akkor VÉLETLENÜL SEM a fórumot használja tájékozódáshoz...

Érdemes odafigyelni a helyes és pontos fogalmazásra, és az elvárható tisztelet megadására, nehogy a formája, begépelési, helyesírási igénytelensége miatt kelljen törölni egy tartalmas hozzászólást. Ez egy magyar nyelvű fórum, magyar nyelven tudó emberek olvassák, írjál helyesen és használj ékezeteket.

Figyelem! A belejavítgatást, utómunkát igénylő hozzászólásokat is töröljük, ha azt szemet bántó helyesírással, trehány lazasággal, elnyújtva, túlságosan széttördelve, lefelé elnyújtva, széttagolva, felesleges sortöréseket benne hagyva, színezve, kidekorálva, tehát nem normálisan, színvonalat rontó módon írják be. Kérjük az ilyesmit, és a szöveg minőségi kifogásokat a moderátoroknak jelenteni.

A fórum moderátor szakmai, technikai munkatárs, és nem helyesírás javító, tördelő, szerkesztő, cenzor, aki bárki után akármilyen Biologika/GNM/újmedicina szempontból haszontalan utómunkát végezzen.

Felkértem őket arra, hogy az ilyesmit lelkiismeretfurdalás nélkül töröljék.

Ez a fórum nem blog, nem panaszláda, nem szemetesláda,

hanem egy folyton változó, élő könyv,

egy online, nyitott, szabadon és ingyen hozzáférhető GNM szakmai információ forrás.

Egy (tapasztalatainkból) folyamatosan bővülő tudásbázis,

ami itt is marad mostmár jó darabig, akár évekig is!

Váljon mindenki hasznára!


Köszönjük a megértéseteket.

Az átszerkesztéshez, minőségi javításhoz, rövidítéshez, stb. minden jog fenntartva! © www.biologikaforum.hu

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:MIELŐTT témát nyitsz, hozzászólást írsz, ezt mindenképpen OLVASD EL!
« Válasz #1 Dátum: 2011. Január 02. - 01:45:50 »
Teljesen új Moderátor és Admin csoport alakult, akik most már nem csak technikai segítség, hanem valódi biologika, ujmedicina szakértőkből (s nem botcsinálta kinevezett tekintélyekből) álló csoport. Aki itt moderátor, az valóban ért az új medicinához és a biológiai természettörvényekhez. Nem azért lettek ők itt moderátorok, mert Robertó azt mondta, hogy "hitelesek", hanem mert tetteikkel, írásaikkal, előadásaikkal, tanfolyamaikkal bizonyítottak. Tudják méltón és valóban hitelesen képviselni az új medicinát, értelmezni a biológiai jelenségeket. Reméljük hogy idejük is lesz elég, hogy a kérdésekre válaszoljanak, és válaszaikkal a köz javát, a köz érdekét szolgálják...

Fórum gondnok

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 16
Re:MIELŐTT témát nyitsz, hozzászólást írsz, ezt mindenképpen OLVASD EL!
« Válasz #2 Dátum: 2011. Március 26. - 20:56:22 »
Kedves Vendégek, kedves Fórumozók! Ha a fórumban bármi nemtetszőt találtok, ne kíméljétek a moderátorgombot!
A moderátorok pont azért vannak, és ők mellesleg hozzáértő, jószándékú intelligens lények, a képernyő túloldalán...

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:MIELŐTT témát nyitsz, hozzászólást írsz, ezt mindenképpen OLVASD EL!
« Válasz #3 Dátum: 2011. Március 26. - 21:04:05 »
Köszönjük gondnok úr... Kiegészítésképpen annyit, hogy nekünk nagy segítség az, ha röviden le is írják, vagy kimásolva bekopizzák a kifogásolt részt a "Megjegyzés:" szövegmezőbe. Akkor nem kell végigolvasni az egészet, és kitalálni azt, hogy kinek mi nem tetszett. Az indoklás nélküli moderációs felvetésekre ránézünk, de nem biztos, hogy rájövünk pontosan miért jeleztek... És akkor lehet, hogy hiába jeleztek... pedig tényleg köszönettel vesszük. Üdvözlettel, Admin