Szerző Téma: értelmes biológiai különprogram, É.B.K.  (Olvasták 3293 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Admin

  • Globális moderátor
  • ***
  • Hozzászólások: 1998
értelmes biológiai különprogram, É.B.K.
« Dátum: 2011. Január 04. - 03:28:44 »
Normál egyensúlyi állapotban testünk normál üzemmódban működik, nincs szükség, tehát nincs is bekapcsolva biológiai különprogram (alkalmazkodási daganat vagy sorvadás, funkciófokozás, vagy funkciócsökkentés) egészen addig, míg szigorú természettudományos szabályok szerint ellenőrizhető feltételek be nem teljesülnek.

Lásd DHS.

Ilyenkor, ebben a különleges állapotban agyunk beindít a testünkben egy fejlődéstörténeti szempontból érthető és indokolt ún. Értelmes Biológiai különprogramot.
Ez tulajdonképpen az az elváltozás, amit régen betegségnek, megbetegedésnek hívtak.

Régebben ezeket teljesen félreértelmezték, és sajnos nem mindig a legésszerűbb, legjobb, leginkább célravezető eljárást alkalmazták.
Nagyon tömören, NEM az ésszerűség diktálta a beavatkozást, hanem a protokoll. Ebben is más az új medicina, hiszen itt a túlélés a cél, nem a kezelés, és így az ésszerűség diktál! "A GNM szerinti terápia tehát a mindenkori legésszerűbb döntés arról, hogy legyen beavatkozás, vagy ne legyen, és ha igen, milyen, kiindulva a legszelídebbtől..."

A megbetegedésnek, (értelmes biológiai különprogramnak) tehát mindig értelme, célja, rendeltetése van, és ez nem más, mint hogy alkalmassá tegyen minket a konfliktusaink megoldására, élethelyzeteink rendezésére, élettani szempontból veszélyes vészhelyzetek megoldására. Szigorúan biológiai-élettani szempontból!

"Jobb híján*, agyunk bekapcsol egy kőkorszaki biológiai különprogramot hogy átsegítsen, vagy alkalmassá tegyen a túlélésre... "              (* tudatosság híján)