Amikor megismerkedtem a GNM-mel, nagyon kíváncsi voltam rá, miért van az, hogy egyes embereknél az oltás hatására éppen az a megbetegedés alakul ki "mellékhatásként", ami ellen az oltást adják, másoknál viszont nem tapasztalunk ilyet? Az orvosok a védőoltások létjogosultságát azzal "igazolják", hogy a szervezetünk ellenanyagot termel a legyengített mikroorganizmusok ellen.
Abból indultam ki, hogy
a természetben minden harmóniára és egyensúlyra törekszik, vagyis, semmi sem felesleges. Az ember az egyetlen olyan élőlény, amelyik hisz benne, hogy a békéhez háborún keresztül vezet az út. Háború a mikroorganizmusokkal...
1.) ALAPESET - NORMÁL ÉBK LEFUTÁSHa az ember érintett egy értelmes biológiai különprogramban, a szervezetünk (a természettörvények szerint) alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez. Ha úgy érezzük, hogy valamit nem tudunk megemészteni, beindul a gyomorsejtek szaporítása, ezáltal válunk képessé az emészthetetlen falat mielőbbi feldolgozására. Amikor a biológiai konfliktus feloldásra kerül, már nem érezzük úgy, hogy bármi emészthetetlen volna számunkra, a plusz sejtszaporulat feleslegessé válik, a mikroorganizmusok elbontják... majd a különprogram végén a mikroorganizmusok válnak feleslegessé (már nem kell több szövetet elbontani), ezért a szervezetünk többek között ellenanyag segítségével szabadul meg az immár feleslegessé vált mikroorganizmusoktól.
2.) OLTÁS - ÉBK ÉRINTETTSÉGGELHa az ember védőoltással legyengített mikroorganizmusokat kap és éppen fut egy vonatkozó különprogramja megoldás utáni szakaszban (vagy éppen az oltástól kapcsol át, mert megnyugszik, hogy nem fenyegeti többé a rettegett influenza), akkor a legyengített mikroorganizmusok munkához látnak és elvégzik a szükséges helyreállítást. Ez megmagyarázza, hogy miért is betegszenek meg néhányan a védőoltástól, abban, ami ellen az oltást kapták. Amikor kifut a különprogram, a szervezetünk ellenanyagokat termel a mikroorganizmusok elpusztítására, mivel a különprogram kifutása után nincs rájuk többé szükség.
Van jelentősége, hogy a mikroorganizmus legyengített vagy életerős? Meglátásom szerint nincs.
3.) OLTÁS - ÉBK ÉRINTETTSÉG NÉLKÜLHa az ember védőoltással legyengített mikroorganizmusokat kap és nincs futó különprogramja, normotóniában van, akkor a mikroorganizmusok, amiket a szervezetbe juttattunk, fölöslegesek. Hiszen nincs is mit helyreállítani! Ha pedig fölöslegesek, logikus, hogy a szervezetünk ellenanyagot fog termelni ellenük! Ez az a jelenség, amivel a védőoltásokra való reagálásunkat magyarázzák (többek között). Az anyatermészet részéről ez is, mint minden eddigi, ez is egy teljesen biologikus megoldás!
Van jelentősége, hogy a mikroorganizmus legyengített vagy életerős? Meglátásom szerint nincs.
Akarva-akaratlanul, felmerül bennem a kérdés, hogy a fenti, biologikus folyamatok ismeretében van-e értelme oltani?
Ennél is érdekesebb kérdés, hogy vajon átnevelhető-e, kondícionálható-e az ember immunrendszere? Ha sokszor kapunk védőoltást, különösen kisgyermek korban úgy, hogy a 3.) eset áll fenn, vajon ezzel nem arra "idomítjuk-e" a szervezetünket, hogy minden esetben szabaduljon meg bizonyos mikroorganizmusoktól, akkor is, amikor azokra esetleg szükség lenne?
Ha a mikroorganizmusok nem állnak rendelkezésre egy különprogram megoldás utáni szakaszában, elképzelhető, hogy a gyógyulás nem a biológiailag optimális módon megy végbe.
Tegyünk különbséget egészség és tünetmentesség között!Ha elszenvedünk egy halálfélelmi konfliktust, amely a tüdősejtek szaporulatát indítja be, majd ez a konfliktusunk megoldódik, a megoldás utáni szakaszban TBC tüneteket kell tapasztalnunk. Ha azonban nincs a szervezetünkben mikroorganizmus, mert tegyük fel, korábban kimérgeztük, nincs, ami elbontsa a sejtszaporulatot, így az betokozódik, és bár nem okoz problémát, ott marad.
TBC tünetmentesek lettünk? Nekem úgy tűnik, hogy igen.
Egészségesek vagyunk? Hááát... egy betokozódott daganattal... nem is tudom. Én nem lennék elégedett.
Arra mindenesetre alkalmas egy ilyen, biológiailag nem optimális lefutás következtében betokozódott daganat, hogy későbbi szűréseken "jóindulatú" rákkal riogassák az embereket. Ha ennek hatására az érintett halálfélelmi konfliktust szenved el, és beindul a tüdősejtek szaporítása, akkor pedig immár "rosszindulatú" rákkal állunk szemben... és még "szerencse", hogy időben észrevették.
Néha nagyon mélyre visz a nyúl ürege, pedig semmi egyébről nincs szó, csak biologikus megközelítéssel gondolkodunk el dolgokon.