Szerző Téma: 124 méhnyakrák MA o  (Olvasták 15915 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
124 méhnyakrák MA o
« Dátum: 2010. November 28. - 20:10:09 »
ED1
Konfliktustípus: elválasztási, elhatárolódási konfliktus.
Jobbkezes nőnél ez lehet elsődleges nemi/birtok konfliktus (összetartozás megszakadás vagy nemkívánatosság, közösülés frusztráció vagy félelem). Balkezes nőnél ez csak másodlagos, harmadlagos nemi/birtok konfliktus lehet, azonos érzelmi tartalommal.

Érzelmi tartalom: Nemi frusztráció vagy -visszautasítás konfliktus: Élettárs-, élettér-, fészek-, veszteségi konfliktus. Házasodás (egybekelés, közös utód), másik nemmel való érintkezés hiánya vagy nemkívánatossága. Kirakott, elhagyott a férjem, vőlegényem, nem kellettem neki. Nem tudunk, nem szabad, vagy nem akarok vele összeházasodni, közösülni, hozzátartozni, övé lenni. Megcsaltak, megerőszakoltak, nemi erőszaknak, zaklatásnak vagyok kitéve. Nagyon szeretem a barátom, de nem merek vele összebújni, lefeküdni, mert félek a méhnyakráktól, nehogy elkapjam tőle, nehogy megfertőzzön a HPV vírussal.

Szerv Atlasz lapkód:   5.2.6.   5.2.A.   5.2.B.   5.1.B.   5.1.F.


Nagyobb méretben megtekintéshez kattintson a képre.
Figyelem, ez szerzői jogilag védett tartalom.
Idézéshez, szöveg kimásolásához lásd
Az idézés és hivatkozás szabályait
és a Szerv Atlasz impresszumát.
Köszönjük, hogy erről nem feledkezik meg.

(Ha célirányosan, egyszerűen, jogszerűen
utalni, hivatkozni szeretne erre a tartalomra,
kattinson a jobb egérgombbal a hozzászólás
címsorára, "Hivatkozás címének másolása"
és azt illessze be oda, ahol hivatkozni óhajt.)


Amit hagyományosan méhnyakráknak diagnosztizálnak nem más, mint a méhnyak-, méhszáj laphám regenerációs sejtszaporulata. Ezt a folyamatot minden esetben megelőzi fekélyesedés (érzéketlen, panasz mentes méhszájseb), ami a konfliktus megoldása után helyreállításra kerül - értelemszerűen - sejtszaporulat által. Amiért a folyamatot régebben rosszindulatúnak vélték, mert figyelmen kívül hagyták a fekélyesedést, vagy gyakran észre sem vették, és önmagában csak a sejtszaporulatot vizsgálták. A méhnyak-, méhszáj laphám enyhén lúgos környezetben található, melyet a HPV vírus tud elviselni úgy, hogy közben részt vesz a regenerációs folyamatban. A méhszáj laphám a kültakaróból alakult ki, kívülről türemkedett be, ezért az érzékenység lefutása a külső bőr szenzorika szerint működik.

K.A. szakaszban: a méhnyak, méhszáj fekélyesedése, az agyi relé léziója miatt hormonszint változás, a havi vérzés, peteérés elmaradása, meddőség, frigiditás. Betegség-nevek: amenorrhoea, méhszájseb. Ritkán veszik észre, mert érzéketlenséggel jár, nem úgy a koszorúér-véna különprogramja, ami a figyelmeztető jel*.

M.U. szakaszban: helyreállítás, váladékozás, duzzanat, gyulladás és sejtszaporulat, HPV vírusok közreműködésével. Túlérzékenység: viszketés és fájdalmak. Az epileptokrízisben enyhe vérzések. Betegség-nevek: laphám-sejtszaporulat, laphámrák, méhnyakrák. Visszatér a havi vérzés és a peteérés. A tévhitre alapozott rémhírekkel ellentétben, a HPV nem a méhnyakrák okozója, hanem agyunk vezérelte résztvevő a helyreállítási folyamatokban.

Az elváltozás biológiai értelme: a méhnyak, méhszáj fekélyes tágítása, visszahúzódás vagy a „magáévá tétel” mechanikus elősegítése, és ezzel egyidejűleg koszorúér-véna tágítás, egész testre kiterjedő átmeneti teljesítmény fokozás.

A méhszáj laphám sejtszaporulat mesterséges akadályozása, megállítása, lekaparása egyenlő a természetes gyógyulási folyamat megállításával, akadályozásával. A különprogram végére a laphám UGYANAKKORA vastagságúra és méretűre kerül helyreállításra (nem keletkezik több szövet mint előtte volt). A megoldás utáni szakaszban észlelhető duzzanat és ödéma miatti (átmeneti!) duzzanat a laphámszövetek alap tulajdonsága.

A helyreállításban a HPV vírus vesz rész, a vírussal való riogatás (nemi konfliktus veszély) teljesen alaptalan és téves. HPV vírus nélkül is lezajlik a helyreállítási folyamat, csak lassabban.

Lásd még a kapcsolódó méhszájseb c. témát.

A méhnyak/méhszáj különprogram együtt jár a szívkoszorúér-véna intima elváltozásával, mert agyi reléközpontjaik kb 1-2 mm-re vannak egymástól, és ha valaki elszenved egy említésre méltó konfliktust, akkor az elváltozás megjelenik mindkét szövetrészen. Ez egy olyan (ritka) jelenség, amikor egy konfliktus hatására két szervrész elváltozása indul be. A két jelenség "össze van programozva" mert mindkettőnek egyidejűleg értelme van.

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:méhnyakrák
« Válasz #1 Dátum: 2010. November 28. - 20:10:14 »
Egyéb kapcsolódó kifejezések, szinonimák: carcinoma cervicis uteri, cervix carcinoma, méhnyakrák, méhszájrák, méhszáj-laphámrák, P1, P2, P3, P4, neoplasma malignum cervicis uteri, CIN, cervikális intraepiteliális neoplázia, cervicalis intraepithelialis neoplasia, HPV, human papilloma virus, humán papillóma vírus, HPV vírus, méhszájseb, méhszáj fekély, méhszáj seb, erythroplakia, eritroplakia, erithroplakia, conisatio, konizáció, méhszáj diszplázia, méhszáj dysplasia, ulcus, méhszáj ulceráció, méhnyak ulceráció, ulceratio cervix uteri, orificium internum uteri, ostium uteri, canalis cervicis

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:méhnyakrák
« Válasz #2 Dátum: 2010. November 28. - 20:10:20 »
Esettörténet a következő alábbi hozzászólásokban vagy kapcsolódó témákban: (link)

Margit

 • *
 • Hozzászólások: 3
Re:méhnyakrák
« Válasz #3 Dátum: 2011. Március 28. - 22:33:06 »
HPV 6-os és 11-es típust állapítottak meg egy rákszűrésen nálam. Nem oltattam be magam, és nem szedtem be semmilyen gyógyszert, "immunerősítőt" a vírus ellen.  Három hónap után rákszűrés kontrollra mentem, az eredmény változatlan: méhnyak gyulladt. A következő lépés, hogy  ki akarják vágni a gyulladt részt, mondván vegyük elejét a ráknak. Persze ezt nem akarom.
Most kamillás-cickafarkas hüvelyöblögetést végzek naponta, plusz fél  génia hüvelykúpot használok esténként, hogy az öblögetés a természetes flórát ne borítsa fel. Öblögetéskor sajtszerű darabkák öblítődnek ki, ezen kívül viszkető érzésem van néha a hüvelybemenetnél, és néha "érzem hogy van"   hüvelyem,  petefészkem,  méhem. Folyásom van, de nem túl sok, és nem mondható rossz szagúnak sem.
A megoldási fázisban ezek közül a tünetek közül mindegyik "normális"?
Mennyi idő, amíg "kitisztul" egy fekélyesedés és hogyan vehetjük észre, hogy nem kezdődött el egy másik program? Az orvossal alkudozni készülök az időről, hogy később visszamegyek kontrollra, és remélem, akorra már elfelejthetem az egészet.
Köszönettel:
Margit

Vadvirág

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1582
Re:méhnyakrák
« Válasz #4 Dátum: 2011. Március 28. - 23:35:19 »
Margit, a HPV a méhnyak, méhszáj laphám nyálkahártya helyreállításáért felelős mikroorganizmus a MU szakaszban. Ez a szövet a KA szakaszban fekélyesedik, a MU szakaszban duzzanat, gyulladás, ödéma kíséretében kerül újjáépítésre. Ha váladék kíséri, az a vírusok közreműködésekor színtelen (átlátszó), szagtalan. A gyulladás tehát már a gyógyulás tünete (ilyenkor zajlik a fekély újjáépítése).

Mennyi idő, amíg "kitisztul" egy fekélyesedés és hogyan vehetjük észre, hogy nem kezdődött el egy másik program?

A MU szakasz normál konfliktuslefutás esetén ugyanolyan hosszú, mint a KA szakasz. Ha visszaestél a konfliktusba, nehezebb kiszámolni. Javaslom, hogy tanulmányozd át a konfliktuslefutás típusokat a Szerv Atlasz alapozó részében, nézd meg az alapismeretek videót.

A méhnyak, méhszáj különprogramok együtt járnak a szívkoszorúér-véna intima elváltozásával (mivel az agyi relék ugyanott találhatóak), így a KA szakaszban és a krízisben szúró szívtáji fájdalmat, angina pectorist lehet tapasztalni. Gondolj vissza, tapasztaltál ilyet? Hacsak nem krízisről van szó (ami a MU szakasz első 2-6 hetében jelentkezik), ez a legbiztosabb jele a konfliktusba való visszaesésnek.

Öblögetéskor sajtszerű darabkák öblítődnek ki, ezen kívül viszkető érzésem van néha a hüvelybemenetnél,...

Sajtszerű darabkák nem jellemzőek a méhnyak, méhszáj helyreállítására. Elsajtosodást a méhnyálkahártya ÉBK MU szakaszában tapasztalhatunk. Ez egy másik különprogram, amelynek ITT nézhetsz utána (kérlek, kapcsolódó kérdéseidet ott tedd fel). Üdv, Vadvirág

Margit

 • *
 • Hozzászólások: 3
Re:méhnyakrák
« Válasz #5 Dátum: 2011. Március 29. - 12:57:04 »
A méhnyak fekélyesedés gyógyulásának a gyulladáson kívül van más tünete is?
Szeretnék felkészült lenni, ha a tünetekkel szembesítenek a következő kontrollon.

Vadvirág

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1582
Re:méhnyakrák
« Válasz #6 Dátum: 2011. Március 29. - 13:17:52 »
A méhnyak fekélyesedés gyógyulásának a gyulladáson kívül van más tünete is?

Margit, mivel külső bőrséma szerinti érzékenység lefutásról van szó, a MU szakasz A és B utószakaszában túlérzékenységet lehet tapasztalni (viszketés, fájdalom). Előfordulhat vérzés, különösen az EK idején, valamint visszatér a havi vérzés és a peteérés.

A MU szakaszban HPV aktivitást mutatnak ki, ez a helyreállításért felelős mikroorganizmus. Mivel a korábbi fekély sejtszaporulat által kerül helyreállításra, intenzív, hosszan tartó konfliktus esetén ezt a sejtszaporulatot, duzzanatot diagnosztizálhatják ráknak, daganatnak.

Szokták riogatni az embereket, hogy a HPV a méhnyakrák előfutára. Valójában azonban nem előfutára, hanem természetes velejárója a gyógyulási szakaszban, ha intenzív, hosszan tartó konfliktusról volt szó. Ne felejtsük el, hogy a külső csíralemez származású szerveknél a gyulladás és a rák ugyanaz a konfliktus, ugyanaz a különprogram, ugyanaz a szervi elváltozás, csak ez utóbbi esetben intenzívebb, hosszabb idejű konfliktusról beszélünk, értelemszerűen intenzívebb, hosszabban eltartó helyreállítási tünetekkel. Üdv, Vadvirág

gnmanya

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 22
Re:méhnyakrák
« Válasz #7 Dátum: 2011. Március 30. - 09:34:10 »
Esettörténetet szeretnék megosztani
Tavaly februárban kezdődött, hogy észrevettem a szívem kihagy egy dobbanást... majd csináltattam véletlenül egy HPV tesztet ami kimutatta, hogy daganatot okozó típusát birtokolom... így pláne kialakult a halálfélelmem. Kórház, kardiológus és a diagnózis: idegi alapon eldeformált szívbillentyű...
Érzelmi háttér: 4. évemet tapostam itthon 2 kisgyerekkel és hasznavehetetlennek, kitaszítottnak éreztem magam a világból. A padló nem mondta, hogy köszi, hogy feltöröltél... Sikerélmény semmi, közben itthon azt kaptam, nekem van a legjobb dolgom, semmit sem csinálok... Nos valóban "jó dolgomban" mebetegítettem magam és valóban a HPV és a szívritmuszavar együtt jár.
Azért volt ez a MU szakasz mert tudtam szeptemberben a lányom is ovis lesz és végre fellélegezhetem, dolgozhatom (nem a háttérből) amiért elismerés jár.

Vadvirág

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1582
Re:méhnyakrák
« Válasz #8 Dátum: 2011. Március 30. - 14:04:32 »
Aurium, köszönöm az őszinte nyitottságodat, és azt, hogy megosztottad az esettörténetedet.

Kérlek, engedd meg, hogy pontosítsak, mert úgy tűnik, több elváltozás és konfliktus is keveredik az esettörténetedben.

A méhnyak, méhrák elváltozás különprogramjának KA szakaszában nem szívdobbanást, hanem szúró szívtájéki fájdalmat, ún. angina pectorist lehet tapasztalni. A HPV vírus jelenléte viszont a MU szakaszra utal. A kettő úgy jelentkezhet egyszerre, ha a különprogramod EK-ben van, vagy pedig oda-vissza kapcsolgat a különprogram a KA és MU szakasz között. (VEKA lefutás)

A méhnyak, méhszáj elváltozásához kapcsolódó konfliktus: nemi frusztráció vagy birtokveszteség (a nem, biológiai oldalúság és hormonállapot függvényében). Leírásod alapján nekem úgy tűnik, hogy inkább "kihasználnak, kizsákmányolnak, nem tudok eleget teljesíteni" érzelmi tartalomról lehet szó. Érdemes megnézned a szívkamra harántcsíkolt izomszövetének különprogramját, ITT.

A halálfélelmi konfliktus, amennyiben DHS, a tüdő mirigyes szövetének elváltozását (sejtszaporulatát) indítja be. Üdv, Vadvirág

gnmanya

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 22
Re:méhnyakrák
« Válasz #9 Dátum: 2011. Március 30. - 19:05:00 »
Na ezért kell még sokat olvasnom/tanulnom, hogy jól ismerjem fel az ok okozatot.
Köszönöm szépen!!!

H.Feri

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 248
Re:méhnyakrák
« Válasz #10 Dátum: 2011. Március 30. - 22:08:55 »
Nem tudom meddig lesz kint a nyitólapon az rtl klub fókusz c. műsora, melyben az új medicinát is említik. Van benne újmedicina is, meg elmúlt méhnyakrák is: megnézem

bucsistvan

 • *
 • Hozzászólások: 3
Re:méhnyakrák
« Válasz #11 Dátum: 2011. Augusztus 21. - 17:47:08 »
Sziasztok,

már régóta foglalkoztat egy oltással kapcsolatos kérdés. Nálunk Romániában elkezdték a kislányok oltását HPV vírus ellen. Egyenlőre a szülőnek jogában áll dönteni az oltás beadásáról. A szülők sajnos nincsenek tisztában az esetleges következményekkel és ha belegyeznek az oltásba akkor egy nyilatkozatot kell aláírniuk. Innentől kezdve a felelősség a szülőé.
Kicsit gondolkodtam olvasva a GNM-ről. Állítólag a HPV vírus a felelős a méhnyakrák kialakulásában és az orvosok szerint ezért kell a kislányokat oltani. A GNM-ben az szerepel, hogy az esetleges daganatok a probléma megoldás után vírusok, baktériumok és gombák által lebontásra kerülnek. Vajon nem ez a magyarázata annak, hogy méhnyakrákos nőknél kimutatható a HPV? Ha ezt a vírust kiirtjuk vajon nem az esetleges gyógyulást akadályozzuk meg?
Remélem nem kérdeztem nagy butaságot. Köszönöm a megtisztelő válaszokat.

Vadvirág

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1582
Re:méhnyakrák
« Válasz #12 Dátum: 2011. Augusztus 21. - 23:01:49 »
A szülők sajnos nincsenek tisztában az esetleges következményekkel és ha belegyeznek az oltásba akkor egy nyilatkozatot kell aláírniuk. Innentől kezdve a felelősség a szülőé.

István, így vagy úgy, de mindig az érintetté a felelősség (akkor is, ha beadatja az oltást és akkor is, ha nem), fölösleges azt a látszatot kelteni, hogy az egészségügyi rendszerben bárki, bármiért felelősséget vállalna. Nem a szülői felelősségvállalással van a probléma, hanem a tájékozatlansággal (+ korrekt tájékoztatás hiánya), a bizonyítatlan feltételezésekkel és a rémületkeltéssel.

Vajon nem ez a magyarázata annak, hogy méhnyakrákos nőknél kimutatható a HPV?

Pontosan ez az oka, viszont szakmai szempontból pontosítás szükséges. A méhnyak különprogramjának KA szakaszában a laphám fekélyesedik, a MU szakaszban a HPV vírus közreműködésével (vagy anélkül) kerül duzzanat, gyulladás kíséretében helyreállításra. Ez az, amit sokáig húzódó, intenzív konfliktus, így intenzív sejtszaporulat esetén ráknak diagnosztizálnak az akadémikus orvoslásban.

Ha ezt a vírust kiirtjuk vajon nem az esetleges gyógyulást akadályozzuk meg?

Látom, érted a lényeget. Arról nincs információm, hogy HPV vírus nélkül is végbemegy-e biológiailag optimális módon a méhnyak laphám helyreállítsa, a regeneráció, de az bizonyított, hogy a HPV vírus nem az elváltozás okozója, hanem a helyreállítási, MU szakaszban mutat aktivitást. Ha nem kerül újjáépítésre a korábbi fekély (amit a legtöbb esetben észre sem vesznek, mert tünetmentes és a modern képalkotó berendezések sem mindig tudják kimutatni), az érintett tünetmentes, de nem gyógyult.

Az egészség és a tünetmentesség nem ugyanaz, bár az akadémikus orvoslásban gyakran keverik egymással a kettőt. Amit gyógyult álltapotnak neveznek, az sok esetben nem más, mint a kellemetlen, hátráltató tünetek hiánya, valójában félbemaradt gyógyulással.

A kérdésed egyébként azt jelzi, hogy megértetted és átlátod a természettörvényeket. Köszönöm a felvetésedet. Üdv, Vadvirág

Ritutitu

 • *
 • Hozzászólások: 2
Re:124 méhnyakrák MA o
« Válasz #13 Dátum: 2012. Július 28. - 19:07:06 »
Nagy kiterjedésű méhnyakrákot állapítottak meg nálam. Több orvosnál jártam, mind a műtétre biztat. Én másként gondolom - az itt hallott olvasott ismeretek alapján is. Nem hiszek abban, hogy a "vágjuk ki és meg van oldva" a valódi megoldás! sőt!!  Viszont nem tudom pontosan, mit tegyek, mit tehetnék??! Segítséget kérek!
Köszönöm! Ritutitu

H. Éva

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 288
Re:124 méhnyakrák MA o
« Válasz #14 Dátum: 2012. Július 28. - 21:20:45 »
Kedves Ritutitu!

Feltételezem, hogy sikerült beazonosítani az elváltozásodat kiváltó konfliktust. (A topic elején részletes leírást találsz.)
Méhnyakrákot a konfl. megoldás utáni, helyreállitási szakaszában diagnosztizálnak.
Ha véglegesen megoldottad a lelki problémát, és nem kapcsolgatsz oda-vissza, akkor a helyreállitás "kifut", a konfl. nagyságának és intenzitásának megfelelő időben. A gyulladás, fájdalom megszűnik, a duzzanatok, kinövések megmaradnak, bár a méretük az ödéma lehúzódásával csökken.

A döntést egyedül kell meghoznod. Javaslom, hogy a kiváltó konfliktust véglegesen oldd meg, és tanulmányozd a Szerv Atlaszt, hogy mégjobban megérthesd a testünk mechanizmusait.

Kivánom, hogy találd meg a neked legjobb megoldást:  Hussein Éva

Ritutitu

 • *
 • Hozzászólások: 2
Re:124 méhnyakrák MA o
« Válasz #15 Dátum: 2012. Július 28. - 21:57:48 »
Kedves Éva!

Köszönöm a gyors választ!
Igen, a konfliktust sikerült megoldani. És azt is megértettem a rákról szóló előadásban, hogy a helyreállítási szakaszban diagnosztizálható ez a fajta rák. Csak sajnos nagyon hosszú ideig fennállt a konfliktus - majd húsz évig. :( Vajon ennek mennyi idő kell??

Szerettem volna tanulmányozni az idevonatkozó részt a szervatlaszban, csak épp ezt nem lehet kinagyítani.

Köszönöm még egyszer!
R.Roberto

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 942
Re:124 méhnyakrák MA o
« Válasz #16 Dátum: 2012. Augusztus 09. - 02:19:30 »
Kedves Ritutitu!

Én se hiszek a "vágjuk ki és meg van oldva" módszerben. (Mindezek mellett tudom, hogy néha jobb, ha lehet vágni.)

Egyáltalán nem biztos, hogy folyamatosan húsz évig fennállt az a konfliktus.  Sőt, én kizárnám.
Az hogy mennyi idő kell, azt csak Ön tudhatja, mennyit volt konfliktusaktivitásban. Ha nem tudja, az is valami.

Támpontul most csak annyit tudok mondani, hogy a konfliktus-aktív szakaszt szúrkáló szívtáji fájdalom jelezte, (mert két válaszreakció-különprogram együtt fut).

Ha nem volt hosszú időn keresztül ilyen, kicsi a valószínűsége a komoly elváltozásnak.

Másik kérdés, van-e szapora szívverése?
- Ha van, akkor már említésre méltó az elváltozása. Ez esetben vezessen precíz (napi többszöri) méréseket, hogy nyomon kövesse a szapora pulzus alakulását. Ha csökken, akkor már túl van a krízisen is.
- Ha nincs ilyen kísérő tünet, a méhnyak-laphám gyulladása (régi nevén méhnyakrák) se lehet súlyos.

Pánikolni nem szabad. Azt se kell mindig elhinni, amit elsőre mondanak:

Minden diagnózist háromszor illik ellenőriztetni, anélkül, hogy a második tudná, hogy volt első, és lesz harmadik.
A biztonság kedvéért, a simli (átmásolás*) kiszűrése céljából. ;)   (*mert nem mernek vagy nem tudnak a korábbinak ellentmondani.)

h8metoday

 • *
 • Hozzászólások: 1
Re:124 méhnyakrák MA o
« Válasz #17 Dátum: 2013. Január 29. - 18:34:01 »
Sziasztok!

3 hónapja voltam méhnyakrák szűrésen. Most ment el anyukám az eredményért, azt mondta neki az orvos, hogy áprilisban (fél év) vissza kell mennem még egy szűrésre, mert /és itt most nem leszek pontos, mert anyukám sem volt az/  túl gyorsan szaporodnak a sejtek. Ennyit mondott az orvos.
Ez mit jelent/jelenthet?
Mi lehet a legrosszabb kifejlet ebből?

Köszönöm a választ!

H. Éva

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 288
Re:124 méhnyakrák MA o
« Válasz #18 Dátum: 2013. Január 31. - 20:06:12 »
Kedves H8metoday !

Én a helyedben felhívtam volna az orvost és részletesebb információt kértem volna a leletről.
Fontos tudni, h. milyen szövet szaporodik "túl gyorsan". Ilyen kevés info. mellett csak találgatni lehet,
amit nem szeretnék.
Egy dolog azonban biztos: ha a méhszáj laphámszövetén szaporulat van, akkor ott helyreállítás,
 (gyógyulás) folyik, tehát már megoldottad a konfliktusodat Az ide tartozó konfliktusról, a konfl. alatti
 és megoldás utáni tünetekről részletes leírást találsz a topik elején Robertotól.
Fontos, hogy beazonosítsd az elváltozást kiváltó konfliktust, hogy elkerülhesd a visszaeséseket.

                  Üdvözlettel: Hussein Éva

Timea81

 • *
 • Hozzászólások: 2
Re:124 méhnyakrák MA o
« Válasz #19 Dátum: 2013. December 25. - 20:50:26 »
Üdvözlöm!32 éves anyuka vagyok.Szeretnék érdeklődni,hogy az én esetemben van e más megoldás mint,hogy a harmadjára is p3 eredmény miatt és HPV miatt műtétre menjek?Köszönöm előre is a választ!

H. Éva

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 288
Re:124 méhnyakrák MA o
« Válasz #20 Dátum: 2013. December 26. - 11:47:50 »
Kedves Tímea !

A HPV jelenléte az eredeti lelki konfliktus megoldására utal. Kérdés, hogy megtalálta-e az elváltozást kiváltó okot ? Mennyi idő telt el a konfliktusban, mikor oldódott meg, mióta zajlik a helyreállítás a méhszájon? A válaszok ismeretében ki lehet számolni, hogy mikorra fut ki a "különprogram", mikor következik be a teljes gyógyulás. Az Újmedicína arról szól (többek között), hogy milyen feltételek mellett tudja a szervezetünk meggyógyítani önmagát égetés, mérgezés és csonkítás nélkül.

A kérdésére a válaszom az Újmedicína alapján : igen van más megoldás mint a műtét.
Ha nem esik vissza az elváltozást kiváltó lelki konfliktusba,(lehet más  azonos érzelem tartalmú probléma is) akkor a méhszáj a HPV segítségével meggyógyul és mivel már nincs szükség a vírusra, az imunrendszer megszünteti a jelenlétét a méhszájon.

A témában a legelső hozzászólás részletes információt tartalmaz...

Üdvözlettel:   Hussein Éva


Timea81

 • *
 • Hozzászólások: 2
Re:124 méhnyakrák MA o
« Válasz #21 Dátum: 2013. December 26. - 13:36:39 »
Kedves Éva!Nagyon köszönöm a válaszát!Sajnos nem tudom pontosan mi váltotta ki,annyi minden történt az életemben ami negatív,csalodás stb hogy nem tudom hol keressem a problémát..Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségét!Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

H. Éva

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 288
Re:124 méhnyakrák MA o
« Válasz #22 Dátum: 2013. December 26. - 15:42:15 »
Kedves Tímea !

A méhnyak laphám konfliktusa általában szexuális vonatkozású elhatárolódás, (hiányzik valakinek a "közelsége", vagy nem akarom...), de lehet állandó zaklatásnak, b....ogatásnak érzett konfliktus is.

 Ha meg tudja válaszolni hogy milyen körülmény szűnt meg az életében, mitől nyugodott meg, amikor az első tünetek jelentkeztek, akkor megvan a konfliktusa.

Üdv.. H. Éva